Rehaklinikken utvider tilbudet

3 nye ansikter på plass. Vi ønsker å tilby en større bredde til pasientene.

En fysioterapeut, en massør og en personlig trener har nå startet opp i lokalene på Colorline.

Rehaklinikken opplever at pasientene etterspør oppfølging av den fysikalske behandlingen i form av treningsprogram og avspenning. Tiden var derfor inne for å styrke laget i høst med Peter Orry Larsen (Fysioterapeut), Gunn Drønnen (Massør) og Rick Zøllner (Personlig trener). 

Idrettsfysioterapi 

Med Egil Eliassen sin ekspertise innenfor toppidrett blir det et godt og riktig tilskudd i form av Peter Orry Larsen sin bakgrunn fra toppfotballen. Larsen har ved siden av sin fotballkarriere i både Brann og Ålesund, studert fysioterapi som han fullførte nå i sommer. Dette vil danne et godt grunnlag for et sterkt fagmiljø innenfor toppidrett. Eliassen understreker at det ikke bare er toppidrettsutøvere som er pasienter, men at mange er der som følge av problemer i forbindelse med fysisk aktivitet.

Larsen er allerede godt i gang, og har signert avtale med akademiet for fysikalsk behandling og oppfølging. Han arbeider og med flere andre aktører for å gi dem skreddersydd oppfølging innen sin idrett.

Sitat Orry; «Jeg er veldig motivert til å bidra med min kompetanse inn i Rehaklinikken sin pasientgruppe, og håper også at jeg kan tilføre mine personlige erfaringer fra idretten inn i arbeidet».

Massasje

Nyere forskning viser at massasje motvirker spenninger og plager i en hektisk hverdag. Rehaklinikken bestemte seg derfor å utvide tjenestespekteret for å møte dette behovet. 

Gunn Drønnen har jobbet som massør i mange år, og ble trigget av å jobbe i et større fagmiljø. Gunn har klassisk massasje som sin spisskompetanse og jobber mye med KST (kraniosakralterapi). Gunn har allerede en trofast pasientskare som hun tar med seg til Rehaklinikken, samtidig som dette åpner muligheten for flere og nye pasienter.

Personlig trener

En viktig del av oppfølgingen rundt skader, er forebyggende aktiviteter med fysisk bevegelse og trening. Det var derfor spennende å inngå samarbeid med Zøllner som har jobbet som Personlig Trener i flere år. Han ønsker å tilby en tettere oppfølging, og et mer skreddersydd opplegg for sine kunder og har installert et eget treningsrom i Rehaklinikken sine lokaler. Zøllner har og lang erfaring med kostholdsveiledning som han bruker aktivt til sine kunder. Han har en fleksibel tilnærming til yrket, og tilbyr både klassisk personlig trening i Rehaklinikken sine lokaler, men han lager også bedriftsprogrammer hvor han følger opp de ansatte i en bedrift. I tillegg har han digitale møter med kunder som ikke oppholder seg fysisk i Ålesund.

Vi håper at Rehaklinikken sine pasienter skal få et helhetlig tilbud som ivaretar helsen over tid, sier Egil Eliassen.