Egil Eliassen

Fysioterapeut

Godkjent fysioterapeut siden 1996 med utdannelse fra Tyskland. Han har arbeidet som privatpraktiserende fysioterapeut i mange år og har bred kompetanse fra de fleste problemstillinger og diagnoser. Egil har lang erfaring innen toppidrett og har arbeidet tett med mange kjente og profilerte idrettsutøvere. Blant annet har han arbeidet for alpinlandslaget på dame og herre siden, og vært ledende fysioterapeut i bundesligaklubben Vfb Wolfsburg og FC Schalke 04.

Videreutdannelse: Manuell terapi med internasjonal godkjenning, Idrettsmedisin, nåling, kinesiotaping, lymfødembehandling, myofazialeteknikker, kinesiologi med mer.

Peter Orry Larsen

Fysioterapeut


Godkjent Fysioterapeut i 2022, med utdanning fra Høgskulen på Vestlandet.

Peter har lang erfaring i Ålesund FK og SK Brann, og har alltid hatt et tett forhold til trening, rehabilitering og behandling. Han har fersk arbeiderfaring fra rehabiliteringssenter og som fysioterapeut på sykehus.

mob 92860515

peterorrylarsen@gmail.com

Gunn Kari Drønnen

Massør/ Muskelterapeut

Gunn har jobbet med massasje siden 2014. Hun er utdannet innen klassisk svensk massasje i Trondheim. Hun tar for øyeblikket videreutdanning innen kraniosakralterapi (KST), en utdanning som gir tittelen Naturmedisinsk massasjeterapeut.

mob 98882100

Rick Zöllner

Personlig Trener Coach Rick

Internasjonal sertifisert personlig trener EHFA og kostholdsveileder via AFPT i Oslo. Han har spesialisert seg på livsstilsendring. 

Han hjelper deg på riktig vei om du ønsker vektreduksjon, om du ønsker muskeloppbygging, styrke og bedre kondisjonen.  

Skadeforebyggende tiltak og hvordan gjøre riktige teknikker når man trener. 

mob 46284415

personaltrainingbycoachrick@gmail.com